Biler havde ikke adgang til ambassaden


Biler havde ikke adgang til ambassaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pakistansk politi er ved at undersøge, hvordan bombemænd kunne få en bil op foran ambassaden, der ligger på en afspærret vej. Dansk journalist undrer sig også.

Pakistansk politi er i gang med at undersøge, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre at sprænge en bombe foran den danske ambassade i Islamabad i dag.

- Den vej, som går forbi ambassaden, er blokeret. Jeg var der selv så sent som i sidste uge, og det er simpelthen ikke muligt at køre den vej. Der står nogle store stenblokke, så man skal parkere et helt andet sted, siger den danske freelancejournalist Puk Damsgaard, der befinder sig i Islamabad.

Mindst otte blev dræbt ved attentatet, der sprængte store dele af ambassaden i stykker.

At attentatet overhovedet kunne finde sted, er lidt af en gåde, fordi sikkerheden omkring den danske ambassade normalt er høj.

- Der er ekstrem god sikkerhed omkring den danske ambassade, sammenlignet med den diplomatiske enklave, hvor mange af de andre ambassader ligger. I den diplomatiske enklave skal man bare vise sit pas for at komme ind og så kan man parkere foran en ambassade, siger Puk Damsgaard og fortsætter:

- Men det kan man ikke foran den danske, for man kan simpelthen ikke køre ad den vej. Der står politifolk, og man bliver spurgt, inden man går ind, og man kan slet ikke få en bil med derind, så hvad det har været for en bil, eller om den har haft et særligt ærinde, ved jeg ikke. I hvert fald har politiet givet den lov til at køre op foran ambassaden.

Biler havde ikke adgang til ambassaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce