Berlusconi måske på vej til skilsmisse


Berlusconi måske på vej til skilsmisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Silvio Berlusconis kone vil skilles, rapporterer italienske medier. Hun har ifølge Italiens nyhedsbureau Ansa allerede taget kontakt til en advokat .

Italiens premierminister, Silvio Berlusconi, står overfor en skilsmisse, skriver flere italienske medier.

Hans 52-årige kone, Veronica, vil skilles fra ham, og hun har taget kontakt til en advokat for at få det juridiske på plads, skriver avisen La Stampa og nyhedsbureauet Ansa.

- Jeg er blevet tvunget til at tage dette skridt. Jeg har ikke mere at tilføje, citerer la Stampa hende for at sige.

Berlusconis kontor afviser at kommentere oplysningerne.

- Dette er en strengt personlig sag. Alle anliggender af denne karakter er private og smertefulde, specielt når det har at gøre med familieforhold. Premierministeren har i øjeblikket ingen kommentarer, siger Berlusconis advokat, Niccolo Ghedini, til Reuters.

For nylig var Veronica offentligt ude med kritik af hendes mands Folkets Frihedspartis valg af kvindelige kandidater til det forestående valg til EU-parlamentet. Fire kvindelige kandidater blev af førstedamen betegnet som "skamløst skrald".

Hun har også for nylig kritiseret den 72-årige Berlusconi for at have deltaget i en storstilet fødselsdagsfest for en politisk kollegas 18-årige datter, mens han ikke har fundet tid til at deltage i sine egne børns fødselsdage.

Berlusconi måske på vej til skilsmisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce