Bandeleder fik fem børn med fængselsbetjente


Bandeleder fik fem børn med fængselsbetjente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kriminelle overtog fuldstændig kontrollen med amerikansk fængsel. De indsatte styrede de ansatte.

13 kvindelige fængselsbetjente fra Maryland er anklaget for at have hjulpet en magtfuld gruppe indsatte med at sælge narkotika og hvidvaske pengene fra handlen.

Lederen af banden tjente på en dårlig måned omkring 90.000 kroner fra de kriminelle aktiviteter, skriver Washington Post.

De ansatte smuglede mobiltelefoner, receptpligtig medicin og andre ting, som ikke er tilladt i fængslet, ind til fangerne. Betjentene modtog også betaling for de indsattes narkosalg.

- De indsatte overtog bogstaveligt talt detentionerne, som blev sikre tilflugtssteder for BGF, siger Stephen E. Vogt, FBI's ansvarlige for efterforskning af korruption i delstatens fængsler, til Washington Post.

BGF står for Black Guerilla Family. I centrum for undersøgelsen står bandens påståede leder, Tavon White.

Han har haft seksuelle relationer med mindst fire af de anklagede fængselsbetjente, og han er far til fem børn, som betjentene har født, siden han blev indsat i 2009, hævder anklagerne.

I et aflyttet opkald i januar siger White til en bekendt:

- Dette er mit fængsel. Forstår du det? Jeg er død alvorlig. Jeg bestemmer alt i dette fængsel.

Bag fængselsmurene pralede Tavon White af, at på en dårlig måned tjente han 16.000 dollar. Han købte luksusbiler som BMW og Mercedes for en del af pengene, som han tjente fra sin celle.

Ifølge anklageskriftet rekrutterede banden udelukkende kvindelige fængselsfunktionærer samt andre indsatte til at smugle, levere og modtage betalinger for narko. Banden drev sine forretninger fra flere fængsler og detentioner i Baltimore-området.

Syv af fangerne samt fem medsammensvorne er også sigtet i sagen.

Den ansvarlige for tilsynsmyndigheden med fængslerne, Gary D. Maynard, siger, at sikkerhedsprocedurerne nu vil blive ændret. Blandt andet skal de ansatte fremover screenes, når de møder på arbejde.

- Det er alene min skyld. Jeg kommer ikke med undskyldninger. Det er fuldstændigt mit ansvar, siger han ifølge Washington Post.

Bandeleder fik fem børn med fængselsbetjente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce