Amerikansk politi gennemsøger ruiner for overlevende


Amerikansk politi gennemsøger ruiner for overlevende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redningsmandskab går fra hus til hus og finder stadig flere ofre efter gødningseksplosion i USA.

I timerne efter at en voldsom gødningseksplosion hærgede den lille by West i den amerikanske delstat Texas, finder redningsfolk stadig flere mennesker i ruinerne.

Det fortæller talsmanden for Waco Politi, W. Patrick Swanton, på en pressekonference.

- Vi finder stadig ofre fra eksplosionen. Centrum af byen er ramt af ødelæggelserne, og redningsfolk går fra hus til hus, hvor de stadigvæk finder ofre, siger han.

Tidligere torsdag bekræftede en læge, at der var mellem 60 og 70 dræbte efter eksplosionen, men politiet oplyser, at de ikke kender til det tal.

- Jeg kender ikke lægen, og jeg genkender ikke det tal. Jeg kan bekræfte, at der er omkomne, men vi har ikke noget tal på nuværende tidspunkt. Det vil være rent gætværk, siger W. Patrick Swanton men tilføjer dog:

- Jeg tror, at antallet af ofre vil stige.

Ulykken fandt sted i den lille by West, hvor der bor omkring 2700 indbyggere.

Eksplosionen opstod tilsyneladende, da der gik ild i en tank på fabrikken, rapporterer tv-stationen KWTX. Branden spredte sig til resten af bygningen, hvilket resulterede i det voldsomme brag.

Ifølge myndighederne er omkring halvdelen af byen blevet evakueret. Men vinden ændrer sig i løbet af natten, og derfor frygter man, at resten af byens indbyggere også må forlade deres hjem.

50-70 huse i nærheden af gødningsfabrikken blev blæst omkuld af den kraftige eksplosion, der kastede murbrokker ud over et stort område.

En bygning med 50 lejligheder er blevet smadret, siger myndighederne, der også melder om skader på et lokalt plejehjem.

Amerikansk politi gennemsøger ruiner for overlevende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce