Afghansk guvernør såret af bombe


Afghansk guvernør såret af bombe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere bombeangreb i Afghanistan har dræbt otte mennesker og såret 35. Blandt de tilskadekomne er blandt andre en provinsguvernør og flere børn.

En bombe, som var placeret i en skraldespand, har såret otte personer på guvernørens kontor i Afghanistans sydøstlige Khostprovins på grænsen til Pakistan.

Bomben eksploderede uden for et mødelokale, hvor den fungerende guvernør, Tahir Khan Sabari, befandt sig.

- Guvernøren blev lettere såret i foden af knust glas, siger den lokale politichef.

Blandt de sårede var også flere andre af provinsens højtstående embedsmænd. Ingen af dem fik dog livstruende kvæstelser.

Værre ser det ud i den nærliggende Paktia-provins, hvor en selvmordsbombe har dræbt otte mennesker og såret 24 i provinshovedstaden Gardez.

- Det var et selvmordsangreb. Indtil videre er otte personer døde - men det kan ændre sig, siger en talsmand for guvernøren.

Bombeeksplosionerne finder sted en uge efter, at et selvmordsangreb dræbte syv CIA-folk og en jordansk spion på en base i Khost-provinsen Her har amerikanskledede styrker bekæmpet kommandør Jalaluddin Haqqanis talibannetværk, der holder til på den pakistanske side af grænsen.

Ingen har endnu påtaget sig ansvaret for angrebet, men Haqqanis følgesvende og talibanallierede har i den senere tid gennemført en række angreb i området.

Heller ikke hovedstaden Kabul er gået fri for angreb. Her er en kvinde og to børn såret efter at være ramt af raketter, som blev affyret i den sydøstlige del af byen.

Afghansk guvernør såret af bombe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce