Advarsel om muligt terrorangreb på Bali


Advarsel om muligt terrorangreb på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

USA's ambassade i Indonesien advarer amerikanske statsborgere om mulige terrorangreb på Bali nytårsaften. Men øens guvernør afviser, at der er konkrete trusler.

Amerikanske statsborgere i Indonesien rådes til at holde "lav profil" og konstant være "årvågne og forsigtige", når de fejrer nytårsaften.

Meldingen kommer fra USA's ambassade i Jakarta efter advarsler om et muligt forestående terrorangreb på ferieøen Bali.

Det er oplysninger fra Balis guvernør, der har fået ambassaden til at udsende en advarsel.

- Guvernøren på Bali, Mangku Pastika, ønsker at dele denne besked med os alle: Der er en indikation på et angreb på Bali i aften, skriver ambassaden på sin hjemmeside.

Der bliver dog ikke nævnt nogen specifik trussel, og guvernøren afviser selv, at han skulle være kommet med nogen form for advarsel.

- Nej, han har aldrig sagt sådan, hverken skriftligt eller mundtligt, siger en talsmand.

- Men selvfølgelig er vi nødt til at være i alarmberedskab på Bali, fordi vi tidligere har haft to bomber, tilføjer han.

Den populære ferieø blev i 2002 og 2005 ramt af blodige terrorangreb rettet mod vesterlændinge, hvor flere end 220 mennesker blev dræbt.

Ifølge indonesisk politi er 7000 sikkerhedsfolk, heriblandt amerikanske antiterrorspecialister, blevet udstationeret ved øens mange barer og natklubber, mens Bali forbereder den store nytårsfest.

Advarsel om muligt terrorangreb på Bali

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce