77 børn dræbt ved brand på indisk skole


77 børn dræbt ved brand på indisk skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INDIEN:En voldsom brand på en skole i delstaten Tamil Nadu i Indien kostede i går mindst 77 børn i alderen fra seks til 13 år livet. Mange andre kom alvorligt til skade, og antallet af omkomne frygtes at stige. Ulykken skete i byen Kumbakonam, 350 kilometer syd for storbyen Madras.

77 lig er blevet fundet, og 34 børn er indtil nu blevet indlagt på det lokale statslige hospital med alvorlige forbrændinger, oplyser det lokale politi.

Branden opstod i skolens køkken, hvor personalet var i gang med at forberede dagens middag til skolens cirka 900 børn. Maden blev lavet over åben ild, hvilket formentlig var årsagen til branden, og da køkkenet først stod i flammer, spredte ilden sig til skolens stråtag.

At så mange børn brændte ihjel skyldes sandsynligvis, at ilden meget hurtigt spredtes i stråtaget og på et øjeblik omsluttede bygningen i flammer.

Mange chokerede pårørende og familier til eleverne, hvoraf de fleste var piger, strømmede til skolen og et nærliggende hospital, da branden blev kendt. For mange af dem vil der gå et stykke tid, før de kan begrave deres børn.

- Ligene er så forkullede, at det bliver meget svært at identificere børnene. Det er svært at se, om det er drenge eller piger, siger en talsmand fra det lokale brandvæsen.

Branden er den værste katastrofe, der involverer børn, i Indien siden 1995, hvor 178 skolebørn var blandt de omkomne, da et fællestelt brød i brand ved en festival i den nordlige delstat Haryana. (Reuters)

77 børn dræbt ved brand på indisk skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce