11 dræbt ved USA-angreb


11 dræbt ved USA-angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LUFTANGREB: Mindst 11 irakere omkom i den urolige by Fallujah
IRAK: Mindst 11 irakere blev i går dræbt under et amerikansk luftangreb på mål i den urolige by Fallujah, omkring 50 kilometer vest for hovedstaden Irak og formodet opholdssted for den eftersøgte terrormistænkte Abu Mussab al-Zarqawi, oplyser læger i byen.

- Samlet blev 11 personer dræbt og syv såret, siger lægen Adnan Mohammadi fra centralhospitalet i Fallujah. En anden embedsmand på hospitalet siger, at der er en kvinde blandt de dræbte.

Fallujah betragtes som en bastion for sunnimuslimske oprørere, som kæmper både mod de amerikanskledede besættelsesstyrker og deres irakiske hjælpere.

Det var Iraks midlertidige premierminister, lyad Allawi, som gav tilladelse til det amerikanske luftangreb på Fallujah, oplyser en højtstående irakisk embedsmand.

I den senere tid har styrker fra USA gennemført adskillige luftangreb på Fallujah i et forsøg på at tilintetgøre al-Zarqawi, som lørdag angiveligt påtog sig ansvaret for et bilbombeangreb på en bilkonvoj med Iraks midlertidige justitisminister, Malek Dohan al-Hassan. Al-Hassan slap uskadt fra lørdagens bombeangreb, men flere af hans livvagter blev dræbt.

Zarqawis gruppe har tidligere halshugget et amerikansk og sydkoreansk gidsel og oplyste i sidste uge, at den har dræbt en af to bulgarske gidsler, som gruppen tidligere har bortført. Ifølge diplomater svinder håbet om, at det andet bulgarske gidsel fortsat er i live.

11 dræbt ved USA-angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce