Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HOGG på hjemmebane

HESSELAGER: HOGG spiller to kampe på Hesselager Stadion i morgen lørdag. Først spiller Serie 5 holdet mod FC Sydfyn kl. 13.00 og derefter serie 4 mod Krarup/Espe kl. 15.00.

Pakkefest i Hesselager

HESSELAGER: På mandag den 22. oktober samles Hesselagers aktive pensionister igen til en hyggelig eftermiddag. Det er den årlige pakkefest, der afvikles i Vormark Forsamlingshus. De, der ønsker at deltage, medbringer en pakke samt kaffe/the og brød. I øvrigt tager foreningen gerne imod nye medlemmer. Der kan ringes til Karen Nielsen telf. 6225 1098 eller Grethe Byg 6225 1642 for at høre nærmere om årets program.

Mandag 22. oktober Kl. 14.00: Pakkefest i Vormark forsamlingshus.

Endnu et kursus

BRUDAGER: Klinik InnerPeace på Lundevej 5 i Brudager, kan på næste søndag igen byde på et kursus med clairvoyant rådgiver Lene Wied Møller. Der er endnu nogle ledige pladser på kurset, der har overskriften »wellness for sjælen«. Der er lagt op til en dag fyldt med forklaringer på den modstand, hver især oplever i livet, og der bliver givet redskaber til at finde fremgang i stedet. Der arbejdes med kanaliserede meditationer og »rejser«.

Kursus søndag 28. oktober kl. 10-16. Tilmelding på telf: 6220 2886.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce