Ollerup Gymnastikforening gentager succesen og arrangerer for tredje år i træk Aktive Mandage, hvor borgerne kan lave diverse aktiviteter og deltage i fællesspisning hver uge.

Ollerup: Du kan lege i vand, dyrke yoga, zumba, moderne gymnastik, springgymnastik, indendørs- og landevejscykling, træne i naturen, dyrke kettlebell, esport, lave parkour og meget andet. Ja, mulighederne er tæt på uendelige, når der henover foråret igen er Aktive Mandage i Ollerup.

- Vi gør det her for at forlænge sæsonen og for at sikre et aktivt fællesskab. Det gør vi ved at tilbyde holdaktiviteter for enhver smag, forklarer Jens Erik Laulund Skotte.

Han er projektleder af Nye Fællsskaber ved Ollerup Gymnastikforening, der står bag de aktive mandage, der finder sted for tredje år i streg. Tiltaget opstod i forbindelse med Svendborg Sportsfestival og har de foregående to sæsoner været så stor en succes, at man har valgt at køre det videre.

Det foregår såre simpelt på den måde, at man møder op hver mandag, lægger 20 kroner og melder sig på en aktivitet. Der vil være aktiviteter for alle aldersgrupper, så både børn, voksne og seniorer kan komme ud at røre sig.

Det er også muligt at deltage i den efterfølgende fællesspisning. For at undgå madspild kræver det dog, at man har lavet en forhåndstilmelding via gymnastikforeningens hjemmeside, www.ollerupgymnastikforening.dk, senest torsdagen før.

Aktive Mandage begyndte faktisk allerede for et par uger siden, men fortsætter hver mandag helt indtil den 18. juni. Mødested er ved indgang A på Gymnastikhøjskolen i Ollerup klokken 17.15.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.