Fyns Amts Avis +

Ejnar Vaaben mødte blandt andre Adolf Hitler, Hermann Göring og Heinrich Himmler, ligesom han kæmpede for SS i Frankrig. Han blev siden dømt for landsforræderi, og så var han fra Svendborg og søn af den folkekære forfatter, Valdemar Vaaben.

Svendborg: En dag i 1930 indfinder Ejnar Vaaben sig på et lille, ydmygt værtshus i sydtyske München, og det er stort for ham. Det er trods alt ikke enhver forundt at...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Webdok: Topnazisten fra Øksenbjergvej

Webdok: Topnazisten fra Øksenbjergvej