Svendborg: Politifolk fra Fyns Politi var fredag klokken 20.05 en tur i Netto på Ørbækvej i Svendborg, fordi der var forlydender om, at en mand havde svært ved at opføre sig ordentligt.

Skudt ved siden af var det ikke.

- En mand rendte rundt uden for forretningen og opførte sig voldeligt og støjende, fortæller kriminalassistent Steen Foged, der oplyser, at der var tale om en mand på 33 år, der har bopæl i Svendborg. Og i øvrigt også spyttede på tilfældige folk, der ingenting havde gjort ham.

- Så han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og så fik han marchordre. Og så hørte vi ikke mere til ham, siger Steen Foged. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.