Vindmøllenabo på Tåsinge et skridt tættere på erstatning

Det er disse to vindmøller, der generer Hans Christian Wulf. Nu søger han erstatning, fordi han mener, at hans ejendomsværdi er blevet forringet, efter vindmøllerne blev sat op i efteråret 2017. Foto: Daniel Kofoed

Vindmøllenabo på Tåsinge et skridt tættere på erstatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabo til de omstridte Skiftekær-vindmøller på Tåsinge, Hans Christian Wulff har fået dispensation til at søge om erstatning for den påvirkning, de to møller har påvirket prisen på hans ejendom med, oplyser han.

Tåsinge: Hans Christian Wulff er nabo til de to omstridte Skiftekær-vindmøller på Tåsinge, og spørger man ham, er vindmøllerne til gene for ham, foruden de forringer ejendomsværdien af hans og hans hustrus hus.

De kom dog for sent til at søge om erstatning for den forringede ejendomsværdi, hvorfor Hans Christian Wulff i en årrække har kæmpet for at få lov til at få dispensation til at ansøge om erstatning.

Og den dispensation, har han nu fået.

- De andre naboer i området har fået afslag, men jeg har altså fået lov at søge om erstatning, siger han og oplyser, at det er vindmølleopsætterne, der skal til lommerne, hvis det bliver aktuelt.

Han forklarer, at næste skridt er, at der kommer en taksator ud og vurderer, hvor meget hans hus er faldet i værdi, og derpå skal han altså søge om erstatning.

Om han får erstatning er dog langt fra afgjort. Og skulle det lykkes ham, gør han sig kun ringe forhåbninger om, at beløbet kan holde ham skadesfri, for i alt har han og hustruen kastet 5,5 millioner kroner i deres hus.

- Jeg aner ikke, hvor meget vi kan få, siger Hans Christian Wulff, der i øvrigt møder op i retten i Svendborg mandag den 22. oktober, da han kører en fogedsag mod vindmølleopstillerne, fordi han mener, at vindmøllerne bør stoppes indtil det kommunale planarbejde er lovliggjort.

Vindmøllenabo på Tåsinge et skridt tættere på erstatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce