Svendborg: Fredag morgen har politiet været synligt til stede på kommunens 10. klassecenter på Gyldenbjergsvej i Svendborg, efter man torsdag afhørte en 18-årig mand, som på Facebook havde advaret elever på skolen om at holde sig væk fra kontoret i et sprog, som kunne opfattes som trusler. Den 18-årige havde truet med at smadre kontoret på Gyldenbjergsvej, efter han var blevet smidt ud af skolen samme dag, fortæller skoleleder på Nymarkskolen Birgit Villebro.

- Der er en elev, som har gået på vores skole, som har overtrådt skolens regler på en grov måde, og han er derfor udskrevet af skolen. Det ser ud til, at han er blevet meget vred over ikke længere at kunne være elev på vores skole, og derfor har skrevet nogle dumme ting, siger hun.

Den trusselslignende advarsel fandt sted i en lukket gruppe for den nu tidligere elevs skoleklasse, og da andre elever blev opmærksomme på beskederne, tog de kontakt til en lærer, som hjalp dem med at melde den tidligere elev til politiet, fortæller skolelederen.

- Vi har også anmeldt ham her fra afdelingslederens side, og vi har været i løbende dialog med politiet, som heldigvis tager sagen meget alvorligt, siger Birgit Villebro.

Politiet har været på skolen til morgen og igen i frikvarteret.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
18-årig anholdt: Trusler mod skole på Facebook

18-årig anholdt: Trusler mod skole på Facebook