Vidner søges til påstået røveri


Vidner søges til påstået røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Forbipasserende fandt tirsdag aften ved 20.30-tiden en blødende mand liggende i Møllergade ud for Den Danske Banks pengeautomat.

Falck ankom sammen med politiet, og den første lidt usammenhængende forklaring fra manden lød på, at han havde været udsat for røveri.

To nydanskere havde slået ham med et teleskop-metalrør for at stjæle hans penge og mobiltelefon, fortalte offeret - en 35-årig mand fra Svendborg.

Alle værdier på sig

Røveri-teorien indgår stadig i politiets overvejelser, men sagen er, at offeret var i besiddelse af samtlige sine værdier, da han blev fundet. Og desuden er han muligvis ikke helt så sagesløs, som det umiddelbart kan forekomme.

Fem minutter før manden blev fundet i Møllergade, havde et vidne ringet til politiet.

- Der er et skænderi i gang foran banegården. Det ser voldsomt ud - skynd jer, lød det i telefonen.

Gik hver til sit

Inden politiet nåede frem, blev anmeldelsen imidlertid afblæst. Nu var stridens parter - den 35-årige mand fra Svendborg og to mørklødede mennesker, gået hver til sit.

Men ikke længere end til Klosterplads, hvor et vidne så den 35-årige i skænderi med to indvandrer-typer. Vidnet fandt den 35-årige provokerende, og da de to nydanskere gik bort, fulgte den 35-årige efter. På et tidspunkt så vidnet en af nydanskerne slå den 35-årige, som sank om.

Efterlyser vidner

- Der er ingen tvivl om, at manden er blevet slået, og vi hører gerne fra vidner, som har bemærket de implicerede i tidsrummet fra tirsdag kl. 20.25, hvor de befandt sig ved banegården frem til klokken 20.32, hvor manden blev fundet blødende ud for Den Danske Bank i Møllergade, siger politiassistent Jørgen Schultz, Svendborg politi.

Forsvandt ved havnen

Den ene af nydanskerne beskrives som 18-19 år gammel, omkring 175 centimeter høj med kort sort hår, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og med en baseballkasket siddende omvendt på hovedet. Det er ham, som skal have slået den 35-årige med et metalrør.

Den anden nydansker var lys i huden, 18-19 år, 170 centimeter høj med kort, gulligt hår, almindelig af bygning og iført mørke cowboybukser med lys T-shirt.

Efter slaget forsvandt de to ned ad Frederiksgade, hvor de drejede til højre mod Ærø-færgens leje.

Vidner søges til påstået røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce