Politiet efterlyser vidner til en 57-årig mands kørsel i Svendborg søndag eftermiddag. Særligt en kvindelig bilist, der måtte lave en halsbrækkende undvigemanøvre, er ordensmagten interesseret i at tale med.

Svendborg: Det kunne være gået helt galt, da en 57-årig mand fra Rudkøbing begik sig i trafikken søndag eftermiddag.

Ifølge Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg, var manden på færde på Faaborgvej nær Sørup Sø klokken 13.18 - i ikke så lidt af et vogntog.

- Han kørte i en traktor med en gyllevogn, og pludselig kørte han over i modsatte vognbane, hvor en kvinde i en lille, lys personbil kom kørende. Og havde hun ikke lavet en hurtig undvigelse, så var han kørt lige hen over hende, fortæller Steen Foged.

Et vidne så manøvren og kontaktede politiet, som kom til og fik standset manden i traktoren.

- Da han virkede beruset, blev han kørt til Svendborg Sygehus, hvor der blev taget en blodprøve, siger kriminalassistenten om den 57-årige langelænder, som er sigtet for spritkørsel.

Og så er politiet meget interesseret i at høre fra vidner til affæren.

- Især kvinden i den lyse bil er vi intereresseret i at tale med, da hun jo er vidne til noget af hans kørsel. Så hun må meget gerne ringe til politiet og spørge efter mig, siger Steen Foged.

Nummeret er 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.