43-årig mand nægter sig skyldig i voldtægtsforsøg - kvinden havde han sex-aftale med via en dating-telefon

SVENDBORG: - Jeg har ikke problemer med at få sex og behøver ikke tvinge mig til det.

Sådan lød i går de sidste indignerede ord fra den sigtede, en 43-årig mand, inden dommeren trak sig tilbage for at afgøre, om han skulle varetægtsfængsles.

Han var fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold-tægtsforsøg. Det afviste han blankt. De havde begge ønsket det samme, fortalte han - en date, noget godt at spise og så analsex bagefter. Den sexuelle akt kom til at foregå i hans bil og var tilsyneladende ingen stor oplevelse for nogen af parterne,men ingen var tvunget til noget.

Sådan lød forklaringen fra den 43-årige mand, der også afviste kvindens påstand om, at hun i desperation havde bidt ham i tungen og slået ham kraftigt på næsen.

Begivenhederne fandt sted i tirsdags, om aftenen. Det er hun og han enige om. Og så er forklaringerne ellers stærkt afvigende. Hans version:

Begge havde sex-dated via mødetelefonen Telebar. Hun bor i Odense, han på Sydfyn. De har aldrig mødt hinanden tidligere.

Den kvindelige anmelder har derimod fortalt politiet, at hun kendte noget til den sigtede for 10 år siden. Og hun røbede da også under politiets afhøring stor viden om hans familieliv, skilsmisse og beskæftigelse. Og kendte til hans tatoveringer.

- Jeg lagde ikke skjul på noget den aften. Fortalte meget om mig selv. Jeg lagde mit liv åbent frem. Men det fremgår af politiets afhøring, at hun ikke engang ved, hvad jeg hedder, sagde han i Retten.

Hendes forklaring: Hun havde spist med manden, som hun godt kender, på Kahytten i Frederiksgade. Han var mærkeligere, end hun huskede ham fra tidligere, drak hurtigt flere øl og røg. Ubehagelig var han, hun ville hjem.

Men ude i hans bil befandt hendes taske sig. Den ville hun gerne have med. Idet hun satte sig på passagersædet for at hente den, låste han dørene og kørte væk. Mod hendes vilje.

Han standsede et sted, hun ikke kender med skov og vand omkring. Her prøvede han at kysse hende og siden gennemføre voldtægt. Først da hun slog fra sig fysisk, lykkedes det hende at undslippe og tilkalde hjælp fra sin kæreste.

Ifølge den retsmedicinske undersøgelse på Center for Voldtægtsofre i Odense kan hendes forklaring være sand.

Han derimod, fortalte, at hun af egen fri vilje var begyndt at pille ved ham på et område ved Elsehoved. Det skete på forsæderne. Men bilen var for lille til aktiviteten.

- Bilen er ikke så stor, men det er hun til gengæld, erklærede han i Retten.

Så de gik udenfor, forsøgte analsex uden held, men gennemførte til gengæld oralsex. Herefter kørte de til Den Grønne Post på Nyborgvej, drak en øl og cola. Så stak han af.

- Det var ikke særligt fair af mig at invitere hende til Svendborg og så efterlade hende ude på Nyborgvej, erkendte den 43-årige.

Dommeren lod tvivlen komme ham til gode. Han blev løsladt med formaninger om at undlade at kontakte kvinden.

  • Fyens Stiftstidende