Ventesal skal åbnes hurtigt


Ventesal skal åbnes hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PROTEST: Svendborgs politikere vil ikke acceptere at amtet holder buspassagerer ude i kulden i månedsvis

SVENDBORG: Se så og få den ventesal genåbnet. Hurtigt og ikke om et par måneder.

Det er den klare besked fra Svendborg-politikere til Fynbus og Fyns Amt. De vil ikke acceptere, at Fynbus og amtet holder ventesalen på Svendborg rutebilstation lukket i månedsvis.

Sagen om den pludselige og uvarslede lukning af ventesalen 3. januar blev ekstraordinært taget på dagsordenen på Svendborg Kommunes teknik- og miljøudvalgs første møde i det nye år.

Politikerne var enige om at stille amtet stolen for døren og hurtigt få ventesalen gen-åbnet. Amtet lukkede den med den begrundelse, at den var blevet til varmestue for skæve eksistenser. Med deraf følgende druk, svineri og hærværk.

- Det er gået for vidt i ventesalen. Men problemet skal løses hurtigt. Det kan ikke vente til 1. marts, siger udvalgsformand Knud Albertsen (K).

Udvalgets næstformand, Torben Jensen (S), er endnu skarpere.

- Det er simpelthen ikke rimeligt med den lukning af ventesalen på rutebilstationen i Fyns næststørste by.

- Problemet skal løses. Og det skal løses hurtigt. Om maks. en uge, siger Torben Jensen. Han er voldsomt utilfreds med, som politiker i Svendborg, ikke i forvejen at være orienteret om Fynbus' lukning af rutebilstationens ventesal - men overladt til at få informationen via avislæsning.

Det kan man ikke

Han bakkes op af et andet medlem i udvalget, viceborg-mester Torben Møller Petersen (S), som om den pludselige lukning af ventesalen siger:

- Det kan man sgu bare ikke. Så må Fynbus ansætte en til at holde opsyn, indtil de får løst problemerne med f.eks. videoovervågning eller hvad ved jeg, siger Torben Møller Petersen.

Torben Møller Petersen mener, at kommunens forsøg på at blive en bosætningskommune iøvrigt ikke ligefrem gavnes af en lukning af ventesalen.

- Hvad er det for et indtryk folk på den måde får af byen? spørger han.

Formanden for amtets teknik og miljøudvalg,Poul Weber (V), har bebudet, at ventesalen tidligst åbnes igen, når foråret begynder at dukke frem - det vil sige tidligst 1. marts.

Ventesal skal åbnes hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce