Erling Bonnesen blev genvalgt som Venstres folketingskandidat i Svendborg-Langelandkredsen på et ekstraordinært møde mandag eftermiddag.

Truslerne om et folketingsvalg fik i den forgangne uge Venstres sydfynske kredsformand Hans Erik Nellegaard til at indkalde de lokale venstrefolk til en ekstraordinær generalforsamling.

Der skulle nemlig ikke herske nogen tvivl om, hvem partiets sydfynske kandidat er.

Fredag blev der indkaldt til generalforsamlingen, og mandag sidst på eftermiddagen kunne Erling Bonnesen sige tak for, at de lokale partimedlemmer endnu en gang har tillid til, at han kan sikre Sydfyn en stemme i Folketinget.

Normalt skal der indkaldes til den slags generalforsamlinger med 14 dages varsel, men Svend Rosager, der ind til i mandag aften var formand for Venstre i Svendborg Kommune, understreger, at den forgangne uges situation på Christiansborg taget i betragtning, er der behov for at få styr på tropperne.

- Det her er en situation, der kræver, at ingen er i tvivl om, hvem vores kandidat er. Nu er der mere ro på, men det er fint, at der er styr på tingene, understreger Svend Rosager.

Erling Bonnesen blev Venstres topscorer på Fyn ved det seneste folketingsvalg.

Han fik godt 9000 personlige stemmer ved valget.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Punktum for formandsuro i Venstre på Sydfyn

Punktum for formandsuro i Venstre på Sydfyn