Venstre har fået ny hjemmeside


Venstre har fået ny hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SYDFYN: Tre sydfynske Venstre-organisationer har sammen oprettet en ny hjemmeside.

Det er Venstre i Svendborg-Langeland Kredsen, Venstre i Svendborg og Langelands Venstre, der er kommer med på adressen www.venstrenet.dk.

- De tre hjemmesider fortæller interesserede borgere i de fire kommuner, somVenstre-kredsen geografisk dækker, stort set alt af interesse om både vores Venstrepolitikere og om os bestyrelsesmedlemmer i såvel Svendborg-kredsen, i Svendborg og på Langeland, fortæller web-master John Kaarsgaard, Tullebølle.

Fra hjemmesidernes menu kan man klikke sig direkte ind på hver enkelt politikers side. F.eks. på folketingsmedlem Erik Larsens side, på amtsrådsmedlem Troels Krøyers side og så videre.

Der er sider med Venstres aktiviteter, bestyrelsesmøder og lignende.

Også VU og LOF oplyser på hjemmesiden om deres aktiviteter.

- Og så må vi ikke glemme, at læserne af vores hjemmesider, og det er selvfølgelig uanset partifarve, jo kan have noget på hjerte, som man gerne vil delagtiggøre andre i eller oplæg til en menigstilkendegivelse, ja så er man meget velkommen til at kontakte webmaster, som så vil lægge det ind de relevante steder, oplyser webmaster John Kaarsgaard.

Venstre i Svendborg har i forvejen en hjemmeside - www.venstre-svendborg.dk - som ikke er blevet fornyet siden en gang tidligt i år. Ifølge den er Niels Egedal formand for Venstre i Svendborg. Det holdt han imidlertid op med at være på generalforsamlingen 3. marts i år - hvor Niels Højte Hansen blev valgt som ny formand.

Venstre har fået ny hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce