Velkommen til Svendborgbanen: Politikere stod som sild i en tønde

En delegation fra Svendborg Kommune var med toget tirsdag morgen, og det havde de ikke meget fornøjelse ud af. Toget var nemlig nemlig fyldt til bristepunktet, kan man se på billedet her - som i øvrigt er taget af en pendler og sendt til Fyns Amts Avis. Privatfoto

Velkommen til Svendborgbanen: Politikere stod som sild i en tønde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere fra Svendborg Kommune kørte med Svendborgbanen, og det var der ikke meget grin ved

Mette Kristensen (V) er bilist.

Det er sjældent, at formanden for Svendborg Kommunes Udvalget for Børn og Unge sætter sine ben i et tog, men tirsdag morgen gjorde hun det alligevel sammen med syv udvalgspolitikere og embedsmænd.

Og ser man bort fra, at toget faktisk afgik planmæssigt fra Svendborg klokken 7.02, så var der ikke meget grin ved turen for den otte personer store delegation.

- Der var rigtig mange mennesker med, og vi stod som sild i en tønde, fortæller Mette Kristensen, som har fulgt med i Fyns Amts Avis' og Fyens.dk's kampagne, der har til formål at forbedre forholdene på Svendborgbanen.

- Hvis det, jeg oplevede i morges, er mere reglen end undtagelsen, så kan jeg godt forstå, at folk er frustrerede. For det er ikke acceptabelt, fortæller Mette Kristensen.

For en kommune, der som Svendborg forsøger at lokke nye borgere til, er det heller ikke tilfredsstillende at have en trafikåre, der er så udskældt som Svendborgbanen, anfører hun.

Så hun er glad for, at bulletinerne om forholdene på banen er nået Christiansborg.

- Jeg kan med glæde konstatere, at transportministeren har bedt DSB og Banedanmark om at sætte sig ned og snakke de her ting igennem. Og jeg er spændt på at se, om de finder frem til en løsning, siger hun.

I alt otte politikere og embedsmænd var med på turen, som gik til Aalborg, hvor der var såkaldt Børnetopmøde.

Arrangør var Kommunernes Landsforening, og de folkevalgte og embedsmændene var der blandt andet for at høre, hvad der rører sig på dagtilbuds- og skolefronten, oplyser Mette Kristensen.

Velkommen til Svendborgbanen: Politikere stod som sild i en tønde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce