PostNord Danmark Rundt kommer alligevel ikke til Tåsinge. Vejret er for voldsomt til at køre over Svendborgsund.

Svendborg: Der bliver alligevel ikke kørt cykelløb på Tåsinge i dag.

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt skulle ellers have kørt 13 kilometer på Tåsinge, men regn og blæst har fået løbsledelsen til at sløjfe den del af dagens etape.

Etapen bliver således afkortet med 13 kilometer, og rytterne kører derfor blot forbi Svendborgsundbroen og ikke over. Det bekræfter mediechef hos PostNord Danmark Rundt, Christoffer Lehmann.

- Det er ene og alene af hensyn til rytternes sikkerhed på grund af vindstød, der er taget til og kommer på tværs af broen, siger Christoffer Lehmann.

Der var tidligere på dagen tvivl om, hvorvidt rytterne overhovedet kom til start på grund af vejret. Rytterne er dog ude på ruten, men må se dagens etape blive betydeligt afkortet.

- Vi skulle jo både køre ind på Svendborgsundbroen og køre ud samme vej, så det er naturligt at føre ruten videre. Det er i gåseøjne kun Tåsinge, der er skåret ud, fortæller Christoffer Lehmann.

Fyns Politi har tidligere på dagen frarådet vindfølsomme køretøjer at krydse Svendborgsundbroen og langelandsbroen.

  • ## BYL Thornfeldt_Kasper-Emil_(2015)_003.jpg

    Af:

    Journalist på Svendborgredaktionen på Fyns Amts Avis med fokus på politik. Jeg har tidligere været på lokalredaktionen på Ærø samt den fælles sportsredaktion, Sport Fyn. Jeg er bosat i Odense.

Mere om emnet

Se alle
8
Strid fynsk vind aflyser 2. etape i Danmark Rundt

Strid fynsk vind aflyser 2. etape i Danmark Rundt