Skårup: Han slap væk, men han får ikke nødvendigvis lov at dø i synden, den bilist, som onsdag leverede en omgang vanvidskørsel ved Skårup.

Ifølge Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg, kom manden kørende i høj fart mod øst ad Nyborgvej klokken 11.58, da det gik galt.

Kort før Skårup mistede han kontrollen over køretøjet, en Nissan Primera, og så torpederede han en vejbod.

Det fik boden nogle skader af, men føreren havde nu ingen planer om stå til ansvar.

- Han kørte ned til gården, som har vejboden, og her kørte han tæt forbi ejeren i høj fart for så at forsvinde ad en stikvej, siger Steen Foged.

Da betjente fra Fyns Politi kom til stedet kort efter, var den mandlige bilist over alle bjerge, men han bør nok alligevel vente med at fejre, hvad der ellers ligner en vellykket flugt.

- Vi er ved at skyde os ind på, hvem der er ejer og fører af bilen, så vi har bestemt noget at gå efter. Vi har bare ikke slået til endnu, siger Steen Foged.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.