Hovedvandledning i Svendborg sprang tirsdag eftermiddag

Svendborg: Folk fra Vand og Affald var i går en tur på Nyborgvej for at udbedre en beskadiget hovedledning.

Ifølge Per Hansen, der er elektriker i foretagendet, varede reparationsarbejdet fra klokken 15 til omkring klokken 20.

- Det var vores egne folk, der tilfældigt opdagede, at der kom vand og på fortovet. Så vi gravede ned til hovedledningen, som var revnet, og det lykkedes os at reparere den uden på noget tidspunkt at lukke for vandet, siger han.

Det var nødvendigt at lave en afspærring, som dog ikke var mere omfattende, end at trafikken stadig kunne flyde fornuftigt, oplyser Per Hansen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.