Vægtløftningsformand vil klage over forbund

Allan Tang Jespersen (i midten), formand for Svendborg Atlet Club afviser, at han nogen sinde har haft en dopingsag på sig. Hverken da han selv var udøvende eller som vægtløftningstræner.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Vægtløftningsformand vil klage over forbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Atlet Clubs formand, Allan Tang Jespersen, er fortørnet over, at Dansk Vægtløftnings-Forbund mistænker hans vægtløfter for dopingmisbrug

- Det er lige før, det er injurier, de kan blive nødt til at æde.

Sådan siger formand i Svendborg Atlet Club, Allan Tang Jespersen, efter det er kommet frem, at Dansk Vægtløftnings-Forbund vil afholde en af hans vægtløftere fra at konkurrere i et stævne i weekenden, fordi de mistænker løfteren for dopingbrug.

Vægtløfteren er ikke blevet testet positiv, hvorfor Allan Tang Jespersen er utilfreds med, at forbundet kaster mistanke over ham, klubben og udøveren på den måde.

- Det er nærmest barnligt det, der bliver sagt. Navnligt, når der foreligger en negativ dopingkontrol fra Anti Doping Danmark på den pågældende vægtløfter. Og i Danmark plejer det at være sådan, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist, siger formanden, der nu overvejer at klage over forbundets udtalelser til Danmarks Idrætsforbund.

I Dansk Vægtløftningsforbund forholder formand Erling Johansen sig rolig. Hvis Allan Tang Jespersen vil klage, kan han bare gøre det, siger forbundsformanden, der gør det klart, at han ikke har sagt noget injurierende.

- Jeg har ikke direkte sagt, at Allan gør noget ulovligt. Jeg har sagt, at det ser ud som om, siger Erling Johansen.

Vægtløftningsformand vil klage over forbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce