VM i Cross Triatlon: Svendborg får ros af International Triathlon Union


VM i Cross Triatlon: Svendborg får ros af International Triathlon Union

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Senior manager Eric Angstadt Torres fra International Triathlon Union (ITU) kalder VM i Cross Triatlon med Svendborg som værtsby for et af de bedste nogensinde.

Svendborg: Tirsdagens VM i Cross Triatlon i Svendborg bliver rost af toppen af triatlonsporten. Det er senior manager Eric Angstadt Torres fra International Triathlon Union (ITU), der på et internt videoklip kalder afviklingen i Svendborg for perfekt.

I et klippet fremhæver han Svendborgs værtskab og den sportslige kvalitet af både cykel- og løberute. Han roser også svendborgenserne for at møde talstærkt op langs ruten og bakke op om begivenhederne i målområdet.

- Jeg har talt med mange atleter og holdledere, og vi har også haft vores interne evaluering med de tekniske officials. Det har faktisk været et af de bedste cross triatlon, som vi har skabt med en lokal vært, nogensinde, siger han.

- Vi havde ingen større uheld, og så vidt jeg husker, bare en enkelt fejlkendelse på en atlet. Atleterne kunne virkelig fokusere på selve konkurrencen. Alt spillede nærmest til perfektion i forhold til vores plan.

At logistikken var en udfordring for arrangørerne på grund af den korte tid - kun to døgn, hvor alt skulle stilles op, benyttes og pilles ned igen, var han også opmærksom på.

- Det har selvfølgelig været en hektisk proces at få arrangementet afviklet på så kort tid. Men set fra mit perspektiv var det virkelig godt. Det har virkelig været høj standard og passet med, hvad der er, vi vil med vores konkurrence. Skulle vi gøre det i morgen igen, ville det blive ligeså perfekt, men forhåbentlig lidt mere afslappet, siger han.

Topatleterne fortæller, at de til hver en tid ville køre på cykelruten i Svendborg. De elskede den. Den var udfordrende, intens og teknisk svær.
Eric Angstadt Torres, ITU

Svendborg i spil igen

Eric Angstadt Torres giver udtryk for, at Svendborg godt kan komme i spil igen en anden gang. Han nævner for eksempel, at ITU har tanker om at lave en verdensturnering i Cross Triatlon, som det kunne være interessant at inddrage Svendborg i.

- Det ville da være en skam at fraskrive sig muligheden for en ekspert-organisering, når man har en superb lokalitet som denne, siger han og fortæller, at atleterne var meget glade for den sportslige udfordring i især Christiansminde og Gammel Hestehauge.

- Topatleterne fortæller, at de til hver en tid ville køre på cykelruten i Svendborg. De elskede den. Den var udfordrende, intens og teknisk svær. Hvis man mistede sin linje og styrtede, kunne man let miste dyrebare sekunder.

- Om løberuten sagde de, at "dette er crosstrack" - ikke bare en rute på en flad vej. Her skulle man præstere på det højeste niveau.

- Og så så vi også en masse involvering fra lokalsamfundet. Der var mange mennesker ude og kigge. Så det ville virkelig være et fantastisk sted i forhold til at gentage sådan en konkurrence en gang i fremtiden, siger Eric Angstadt Torres på videoklippet.

VM i Cross Triatlon: Svendborg får ros af International Triathlon Union

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce