To unge mænd fra henholdsvis Hesselager og Svendborg blev natten til torsdag anholdt for indbrud

Ejeren af en landejendom på Fredskovvej i Oure var årvågen og kontaktede politiet, da to unge mænd kom på uanmeldt besøg midt om natten.

Ejeren, der ikke bor på adressen, havde gennem de seneste dage haft besøg af uønskede gæster og holdt derfor ekstra øje med ejendommen, som de to mænd bevægede sig ind i omkring klokken 00.43 natten mellem onsdag og torsdag. De nåede dog ikke derfra, inden politiet ankom og anholdt dem.

Ifølge lokalpolitiet i Svendborg havde mændene - en 26-årig fra Hesselager og en 22-årig fra Svendborg - sat en vaskemaskine og en tørretumbler frem, som de formentligt havde i sinde at snuppe fra ejendommen. Manden fra Hesselager var i øvrigt i besiddelse af en ulovlig kniv, hvilket han også bliver sigtet for.

Mændene afventer nu videre sagsbehandling.

  • Katrine Becher Damkjær

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyns Amts Avis' Svendborg-redaktion, hvor jeg beskæftiger mig med alle områder af lokalstoffet. Jeg er uddannet fra Roskilde Universitet, hvor jeg har en Cand.Comm med speciale i Journalistik. Jeg har været ansat på Fyns Amts Avis siden 2011 og har en fortid som praktikant på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var på Nordfyns lokalredaktion og sportsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle

Indbrudstyve taget på fersk gerning