Svendborg: Synet af flammer uden for bygningen skræmte personalet på Svendborg Sygehus torsdag aften klokken cirka 22.30.

Politiet blev tilkaldt, og betjentene fandt to 17-årige drenge, som havde hældt fortyndervæske ud på fliserne foran sygehuset og sat ild til det.

- Det var formentlig en drengestreg. De stod flere meter fra bygningen, så ingen var i fare. Men det er klart, at folk bliver opskræmte, når de ser, at det brænder, siger politiassistent Gert Petersen, lokalpolitiet i Svendborg.

De to 17-årige er nu sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og de vil formentlig blive straffet med en bøde. (cady)

  • ROBERT WENGLER

    Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis' navne, feature og debatredaktion. Jeg har arbejdet i Fynske Medier siden 2005 på blandt andet webredaktionen og lokalredaktionerne i Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Jeg har sideløbende arbejdet som lydbogsindlæser for A/V Forlaget og har indlæst cirka 200 titler primært indenfor skønlitteratur. Privat bor jeg i Ryslinge sammen med min mand og vores tre børn.