Ung mand fra Honduras mishandlet


Ung mand fra Honduras mishandlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVENDBORG: Da politiet torsdag morgen klokken 03.16 anholdt to yngre mænd i krydset Møllergade-Havnegade, havde de blod på tøjet.

Politiet mener, blodet stammer fra mishandling af en ung søfartsskoleelev fra Honduras ud for adressen Møllergade 49, og begge blev ved grundlovsforhør i går varetægtsfængslet frem til 17. december. De nægter anklagen, men en af dem må nødvendigvis lyve.

Den ene af de fængslede - en 18-årig mand fra Tønder - blev for en måned siden smidt ud af Svendborg Søfartsskole. Herfra kender han offeret. Han oplyste i retten, at det var en bekendt, en 19-årig mand, der i nattetimerne havde tævet løs på den unge mand fra Honduras. Den 19-årige ville angiveligt straffe søfartsskoleeleven fra Honduras for at have stjålet en zippolighter. Den 18-årige selv trådte imellem for at skille parterne og fik derfor blod på sko, tøj og hænder, lød forklaringen.

Den 19-årige nægtede at have slået nogen som helst. Til gengæld er han uddannet i førstehjælp og følte sig nødsaget til at hjælpe, da han på Centrumpladsen fandt søfartseleven fra Honduras hænge med hovedet halvt ind gennem en knust rude til Nordea Bank. Derfor fik han blod på sig.

Politiet fandt faktisk en enkelt blodplet ud for det knuste vindue. Men til gengæld en hel sø af blod i Møllergade ud for nummer 49. Det er her, politiet mener, de to sigtede mishandlede deres offer klokken 03.15 torsdag morgen. Og et enkelt nattevidne bekræfter, at to mænd iført sorte jakker og cowboybukser slog løs på et menneske, der befandt sig på en bænk her. Den version svarer til offerets forklaring til politiet.

På et tidspunkt faldt den mishandlede mand ned på jorden. Han blev nu sparket og siden slæbt ind i en smøge i nærheden. Efter voldsudøvelsen forsvandt de to mænd ad Møllergade i retning mod Føtex. De blev anholdt i vejkrydset ved Terningen.

Efter anholdelsen fandt politiet et efterladt par sko samt blod i smøgen. Voldsofferet henvendte sig først i går formiddag til Sygehus Fyns skadestue i Svendborg, da blødningen fra de mange sår ikke ville standse.

Begge sigtede er tidligere dømt. Den 19-årig for røveri ved Retten i Svendborg for blot et par måneder siden, den 18-årige for grov vold samt trusler mod vidner ved Retten i Tønder.

Ingen af dem kærede fængslingskendelsen.

Ung mand fra Honduras mishandlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce