Uheldene regner ned over konkurstruet Svendborg-restaurant


Uheldene regner ned over konkurstruet Svendborg-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nødlidende Carlos' Kitschen har haft lukket i halvanden uge på grund af mangel på personale.

Svendborg: En ulykke kommer sjældent alene.

Det urgamle ordsprog kan indehaveren af Carlos' Kitschen, Søren Carlos Rasmussen, om nogen tilslutte sig.

Ikke nok med, at pantefogeden har bebudet sin ankomst 23. august, fordi han skylder 181.000 kroner i moms - den er også gal på de indre linjer.

- Vi har ikke haft åbent i halvanden uge, siger han og forklarer, at uheldene, siden han stod frem i avisen og berettede om de økonomiske problemer, er regnet ned over personalet - der jo primært består af tidligere kriminelle, som skal hjælpes på ret køl.

- En af drengene skar sig i fingeren, en anden rev et ledbånd i skulderen over i en fodboldkamp, og så er der en tredje, som har det rigtig svært lige nu og derfor ikke kan arbejde, siger Søren Carlos Rasmussen, der normalt har fem tidligere kriminelle samt en kok i sving i restauranten.

Men da der ydermere er en, der er startet på en uddannelse - hvilket jo er meningen med det hele - er situationen kritisk.

- Der har kun været mig, kokken og en ung fyr, og det betyder, at vi har måttet nøjes med at tage os af de arrangementer, der var bestilt. Vi har været for underbemandede til at holde caféen åben, siger han.

Tragikomisk

Situationen ærgrer ham.

For han har sporet masser af opbakning i kølvandet på den megen omtale, som Carlos' Kitschen har fået på det seneste, og han er ikke utilbøjelig til at tro, at dækningen har givet mange lyst til at besøge caféen i Møllergade.

Hvilket havde været kærkomment, når nu manglende omsætning er en del af problemet.

- Det er det, der er så tragikomisk. Men omvendt er det også et meget godt billede på, at vi ikke er en almindelig virksomhed. Det her er præmissen, vi arbejder under, og det er noget af det, der gør det svært, siger Søren Carlos Rasmussen.

Der er dog tegn på, at det lysner.

I dag, fredag den 17. august, er der støttekoncert for den nødlidende café, og desuden arbejder en gruppe bestående af blandt andre tidligere GOG-direktør Arne Buch og Revisionsfirmaet Edelbo-partner Johan Groth på at skrue en fornuftig forretningsmodel sammen.

Uheldene regner ned over konkurstruet Svendborg-restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce