Jens jacobsen, direktør for Svendborg Erhvervsskole fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Mange lærere har sagt op, en trivselsundersøgelse har vist manglende tillid mellem lærere og ledelse, og elever har klaget til Undervisningsministeriet.

Problemerne har været massive på Svendborg Erhvervsskole de seneste måneder, og det får nu konsekvenser for direktøren, Jens Jacobsen. Han fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning, oplyser skolens bestyrelsesformand, Finn Boye i en pressemeddelelse.

"På bestyrelsens møde i går den 7.9.2015 blev direktionens plan for genopretning af det gode arbejdsmiljø drøftet. Der kunne ikke opnås enighed om den fremtidige retning. Parterne er derfor, efter gensidig aftale, blevet enige om at samarbejdet må ophøre," lyder forklaringen i pressemeddelelsen.

Afdelingsdirektør Henrik Vinther Odgaard er nu konstitueret som administrerende direktør Hans første opgave bliver sammen med formandskabet at sætte gang i rekrutteringen af ny direktør.

Jens Jacobsen ønsker ikke at kommentere sin fratrædelse.

Læs mere i Fyns Amts Avis onsdag. Hvis du er abonnent, kan du logge ind på mitfyn.dk, hvor du også kan læse avisens tidligere artikler om uroen på erhvervsskolen.

Mere om emnet

Se alle
Bestyrelsesformand: Projektet blev for ambitiøst

Bestyrelsesformand: Projektet blev for ambitiøst

3
Svendborg Handelsgymnasium: Elever klager til ministerium over ledelse

Svendborg Handelsgymnasium: Elever klager til ministerium over ledelse