Udbrydere danner ny Børnehjælpsdag


Udbrydere danner ny Børnehjælpsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støtteforeningen den nye Børnehjælpsdag vil puste liv i folkefesten 3. pinsedag i Christiansminde

SVENDBORG: Svendborg fik i går en ny forening: Støtteforeningen den nye Børnehjælpsdag.

Blandt initiativtagerne er en række medlemmer af Svendborgs gamle Børnehjælpsdagen.

I slutningen af august blev et forslag på et komitemøde om at lægge Børnehjælpsdagen sammen med den landsdækkende organisation Børnehjælpsdagen af 1904 nedstemt. Det resulteterede i, at formanden, Leo P. Rasmusssen og medlemmer Mogens Nielsen og Bjarne Kruse Madsen trak sig.

Disse tre personer er nu at finde blandt initiativtagerne til den nye Børnehjælpsdag, som har fået Mogens Nielsen til formand.

- Vi er mange i Svendborg, der synes at 3. pinsedag har for stor historiske værdi for Svendborg til blot at dø i tavshed, siger Mogens Nielsen. Støtteforeningen den nye Børnehjælpsdag vil nu komme med et oplæg til en genoplivelse af folkefesten 3. pinsedag på Engen i Christiansminde, herunder genoptagelse af tidligere tiders festfyrværkeri.

Opbakning

Den nye Børnehjælpsdag vil skaffe penge til at yde økonomisk støtte til arbejdet med anbragte og omsorgssvigtede børn og unge. Det oplyses, at foreningen får støtte og opbakning til etableringen af Børnehjælpsdagen af 1904 i Valby.

Støtteforeningen Den nye Børnehjælpsdag i Svendborg vil nu indbyde foreninger til at deltage med aktiviteter og mandskab.

- Først skal vi have etableret et samarbejde med Svendborg Håndboldklub, som er arrangører af pinsefesten i Christiansminde, ligesom kommunen skal give tilladelse til en udvidelse af aktiviteterne på engen i Christiansminde, siger Mogens Nielsen.

Følgende er initiativtagere til den nye Børnehjælpsdag: Per Ingemann Nielsen, Kurt Olbæk, Leo P. Rasmussen, Bjarne Kruse Madsen, Michael Mortensen, Mogens Nielsen, Stefan Harboe Andersen, Poul Erik Andersen, Jakob Thrane og Bendt Gammeltoft-Hansen.

Udbrydere danner ny Børnehjælpsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce