Stenstrup: En eller flere personer uden de store skrupler, men med et stort behov for værktøj har tilsyneladende været på vist i Stenstrup.

I hvert fald er der begået indbrud i en Opel Viva varevogn, som var parkeret på Teglbakken, og væk fra dens varerum er en værktøjskasse fyldt med håndværktøj samt en stiksav, en skruemaskine og en vinkelsliber - altsammen af mærket Makita.

Ugerningen er begået i perioden fra tirsdag klokken 17 til onsdag morgen klokken 6.30, og den eller de formastelige er kommet til byttet ved at knuse en rude i varevognens førerside. Det oplyser Fyns Politi i Svendborg. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.