Svendborg: Han fik ingenting ud af det, den unge mand, som omkring klokken 13.40 tirsdag forsøgte at bryde ind i en lejlighed på Baagøes Allé i Svendborg. For han blev forstyrret af en af ejendommens beboere, mens han var ved at bryde en hoveddør op, og så tog han benene på nakken.

Beboeren har ifølge politikommissær Anders Lundegaard givet politiet følgende signalement at arbejde videre med: Mand, omkring 18 år, spinkel og østeuropæisk af udseende, og så var han iført blå trøje, sorte bukser og hvide handsker, hvilket nok bunder mere i et ønske om ikke at sætte fingeraftryk end i vejrliget. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.