Gudbjerg: Det var ikke småting, en tyv eller flere tyve fik med sig fra et indbrud i et rækkehus i Degnemarken i Gudbjerg.

Ifølge Fyns Politi i Svendborg er der stjålet kongelige porcelænsfigurer, sølvtøj, en bærbar computer, en Ipad og en dab-radio ved indbruddet, som er begået onsdag i tidsrummet fra klokken 17.30 til 21.30. Den eller de formastelige kom i øvrigt ind ved at bryde soveværelsevinduet op. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.