Tyv fandt guldsmedens smuthul

Rambuktyveriet for godt fire år siden kostede Pind J. Design reparationer for 1,5 millioner kroner.
Foto: Jørgen Outzen

Tyv fandt guldsmedens smuthul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pind J. Design har flere gange opgraderet sikringen mod indbrud.
Natten til tirsdag fandt en tyv alligevel en vej ind

Svendborg: Klokken 03.46 tirsdag morgen blev guldsmed og indehaver af forretningen Peter Pind Jørgensen vækket af sin nattesøvn i hjemmet i Rudkøbing af telefonen og vagtselskabet, der fortalte, at der var indbrud i hans forretning i Svendborg.

- Ikke igen, tænkte jeg, siger Peter Pind Jørgensen dagen derpå fra forretningen, der for godt fire år siden var udsat for et voldsomt rambuktyveri.

- Man kan jo godt føle det lidt uretfærdigt, at man er i sådan en branche, hvor man er nødt til at sikre sig så meget, siger guldsmeden.

Ind ad bagvejen

Nattens tyv er kommet ind i forretningen gennem en baggård. I baggården har de fundet en trappe op til en terrasse på førstesal, hvor de har brudt et vindue op, og herfra har de ved at bryde flere døre op indenfor fået adgang til forretningen.

Peter Pind Jørgensen er dog trods alt taknemmelig for den ”blide” fremgangsmåde, tyven har benyttet denne gang. Når nu det skulle være.

- Ved rambuktyveriet blev der ikke stjålet for ret meget. 13.000 kroner. Men der blev ødelagt for 1,5 millioner kroner. Der måtte vi lukke forretningen. Denne gang er der helt sikkert stjålet for et større beløb, men der er ikke ødelagt for så meget, så det er slet ikke så slemt, siger han.Hvor meget tyven har nået at få med sig fra forretningen, inden røgkanonen stjal hans udsyn, er endnu ikke opgjort. Han har stjålet Georg Jensen-smykker. Og så har han stjålet nogle af forretningens egne designs.

Tyv fandt guldsmedens smuthul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce