Tysker druknet ved Spodsbjerg


Tysker druknet ved Spodsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I går morges modtog Fyns Politi anmeldelse om, at en gul gummibåd med påhængsmotor drev rundt i vandet ved Spodsbjerg Lystbådehavn på Langeland. I båden lå en GPS, kedeldragt, værktøjskasse og noget fiskegrej.

To helikoptere fra Søværnets Operative Komando blev sendt i luften for at lede efter personer i vandet og på land kontaktede politiet blanft andet campingpladser og sommerhusudlejningsfirmaer.
 
På et tidspunkt fik politiet kontakt med et vidne, der mente at vide, at båden tidligere ved flere lejligheder var set ligge ved Botofte Strandvej nord for Spodsbjerg. Klokken 13.25 blev en mand fundet druknet mandsperson i vandkanten samme sted.
 
Den druknede - der er bådens ejer - er identificeret som en 65-årig tysk turist, der dagen i forvejen klokken cirka 17 var taget ud for at fiske. Manden var på ferie i Danmark sammen med kone og datter. Familien har savnet den druknede, men har efter det oplyste haft kontaktet tysk politi - og ikke dansk politi.
 
Fyns Politi betragter sagen som en drukneulykke. I en pressemeddelelse skriver Fyns Politi, at det anses for meget sandsynligt, at manden er faldet over bord i går aftes. Vind og strømforhold passer med, at båden i nattens løb er drevet til Spodsbjerg.
Fakta
Fyns Politi betragter sagen som en drukneulykke.

Tysker druknet ved Spodsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce