Tved starter sponsor-jagt


Tved starter sponsor-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TVED: Med forhåbningen om oprykning til håndboldligaen sætter Tved Gymnastik&Idrætsforening nu jagten ind på endnu flere sponsorkroner næste år.

Tveds bedste håndboldherrer topper 1. division, og hvis den placering holder, befinder klubben sig fra næste sæson i selskab med landets tungeste drenge - ikke mindst naboerne fra GOG.

I forvejen har Tved Gymnastik&Idrætsforening kontakt til 60-70 sponsorer. Lige nu kontaktes en række nye sponsoremner - blandt andet Svendborg Kommune.

Kommunen tilbydes halv- eller helårlige sponsorater. Et helårligt trøjesponsorat vil koste 20.000 kroner, medlemsskab af Tveds Erhvervsklub 4000 kroner, mens for eksempel bandereklamer sælges for 5000 kroner.

- Det vigtigste er tilkendegivelsen af, at De vil støtte dette projekt, så Svendborg kan få den eksponering, der er livsnødvendig i fynsk erhvervsliv, skriver Tved Gymnastik&Idrætsforening i skrivelsen til kommende sponsorer.

Jagter profiler

Peter Honoré, der er klubbens sponsoransvarlige, lægger ikke skjul på, at pengene blandt andet skal bruges til at købe nye spillerprofiler udefra.

Desuden bliver det formentlig nødvendigt at købe spillere fri til en intensiveret træningsaktivitet, som i forvejen er høj - fire til fem gange om ugen.

Tved Gymnastik&Idrætsforening satser i første række på blot at blive hængende i den fornemste række, hvis da ellers det lykkes at sikre oprykning.

- Der burde være plads til to fynske hold i Håndboldligaen. Udover førsteholdets topplacering i 1. division ligger vort andethold i toppen af Danmarksserien, og også ynglingeholdet er med helt fremme, siger Peter Honoré.

I tilfælde af oprykning ønsker Tveds bagmænd at øge sponsorplejen - for eksempel arrangere flere møder i stil med Farum-borgmester Peter Brixtoftes samt håndbolddommer Jan Boyes foredragsbesøg i Tved.

Tved starter sponsor-jagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce