Vester Skerninge: En patrulje fra Fyns Politi blev kort før midnat natten til torsdag kaldt til Vester Skerninge, fordi en 57-årig mand fra Østfyn mente at have set nogle personer begå hærværk på Dagligbrugsens parkeringsplads.

Betjentene var der kort efter og kunne konstatere, at den var god nok.

En juletræskæde var flået af et træ, et skilt havde fået nogle spark, og det samme havde flere kundevogne, og ifølge Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politi i Svendborg, lykkedes det at få fat i de fire formastelige - unge mænd på 19, 19, 20 og 21 år.

Og lokale skarnsknægte var der ikke tale om.

- Tre af dem er fra Norge, mens en er fra Nordborg på Als, og hvad de lige laver her, ved jeg ikke, siger Steen Foged, der i øvrigt oplyser, at sagen blev landet forholdsvist blødt.

Hver af de fire fik en bøde på 1000 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da intet var gået i stykker, fik de besked på at rydde op.

Og det gjorde de, oplyser Steen Foged.

 

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.