Tre nattegæster snuppet med narko på sig

Politiet havde travlt med personer, der havde medbragt stoffer i nattelivet. Arkivfoto: Michael Bager

Tre nattegæster snuppet med narko på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange i løbet af weekenden blev personer taget med stoffer på sig.

Svendborg: Nogle kan tilsyneladende ikke tage en tur i nattelivet uden at medbringe euforiserende stoffer.

I hvert fald snuppede Fyns Politi tre gange i løbet af den forgangne weekend personer, der havde stoffer på sig.

Den første blev taget lørdag morgen klokken 04.37 i Frederiksgade i færd med at tage kokain. Det forklarer kriminalassistent ved Fyns Politi, Steen Foged.

- Det er en dørmand på Crazy Daisy, der tager manden på fersk gerning. Politiet kommer så derned og sigter manden, der er 26 år og fra Odense, siger Steen Foged, der imidlertid ikke kan oplyse mængden af kokain, som den pågældende blev snuppet med.

Natten mellem lørdag og søndag klokken 02.08 var den så gal igen i Frederiksgade. Denne gang ude på selve gaden. Her render politiet på en mand, som de visiterer.

- Og her finder de 0,42 gram amfetamin, siger Steen Foged, der oplyser, at manden kommer fra Rudkøbing på Langeland og er 24 år.

Endeligt var der manden, som politiet havde fat på søndag morgen klokken 04.38. Det krævede lidt arbejde at få ham i snak, fortæller Steen Foged.

- Man patruljerer i området ved Bagergade, hvor man kører stille og roligt. Hernede er der en gruppe unge mennesker, som går inde på fortovet. En af dem stikker pludselig i løb og forsøger at løbe fra patruljen, forklarer han.

- Det er nogle hurtige kollegaer, jeg har, så de får fanget ham ind. Det viser sig, at manden har 14,15 gram hash på sig. Det bliver han sigtet for.

Manden er fra Svendborg og er 26 år, oplyser politiet.

Tre nattegæster snuppet med narko på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce