Svendborg: Det havde muligvis været klogere at blive hjemme - og helt sikkert billigere.

Sådan kan en 21-årig mand fra Svendborg efterrationalisere i kølvandet på et besøg på McDonalds i Svendborg sent søndag.

Her opførte han sig ifølge Fyns Politi i Svendborg både truende og støjende, og da personalet ikke havde held til at tale fornuft ind i hovedet på ham endsige få ham til at forlade stedet, blev politiet kontaktet klokken 23.57.

Betjente kom til, og kort efter kunne den 21-årige så forlade restauranten i bevidstheden om, at der nu venter en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i lommen. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.