Tradition genopstår i Gudme: Forening genopliver nytårskoncert

Prinsens Musikkorps gæster sammen med Bodil Jørgensen Gudmehallerne til januar. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

Tradition genopstår i Gudme: Forening genopliver nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter seks års pause skal der igen være nytårskoncert i Gudme. Prinsens Musikkorps og skuespiller Bodil Jørgensen turnerer efter nytår landet rundt, og på opfordring af en af musikerne har foreningen Music'Alls arrangeret et stop i det sydfynske.

Gudme: En tradition genoplives, når der igen er nytårskoncert i Gudme i starten af det nye år. Efter flere års pause spiller Prinsens Musikkorps med Bodil Jørgensen som solist nemlig en sådan i Suvit Arena den 14. januar. Og at det lige bliver i det herrens år 2018, at et nyt år spilles ind igen, skyldes især en henvendelse fra en af musikkorpsets musikere Gert Skovlod Hattesen. Det fortæller Arne Ploug fra foreningen Music'Alls, som arrangerer koncerten.

- Det er på grund af Gerts tilhørsforhold, at det kommer i gang. Han er Gudbjerg-dreng og jeg har kendt ham, siden han var dreng, og han har spillet i Peder Most Garden. Han ringede og spurgte, om det ikke var en ide, at de kom forbi Gudme med nytårskoncerten, og det ville vi rigtig gerne. Og vi fik så et tilbud, som var til at betale, siger Arne Ploug.

Før i tiden var koncerterne arrangeret af idrætsforeningerne i den gamle Gudme Kommune, men denne gang har Music'Alls taget det på sig at gøre arbejdet og stå for udgifterne. Og Arne Ploug håber at kunne sælge de 500 billetter, som kom til salg tirsdag den 5. december, så der kan blive mulighed for en koncert i 2019 også.

- Det vil være rigtig fint. Så kan det også hænge sammen og give overskud. Hvis det her kører godt - og det tror vi på - så kunne det godt blive en tradition. Hvis det giver overskud, så laver vi naturligvis en konto i foreningen, som hedder "nytårskoncert," og så har vi noget at tage fat på næste år, siger han.

Dørene åbnes klokken 14, og Prinsens Musikkorps og Bodil Jørgensen træder op klokken 15. En billet koster 250 kroner med gebyr og kan købes på nembillet.dk, ved henvendelse i Gudmehallernes cafeteria eller på GOG's kontor

Tradition genopstår i Gudme: Forening genopliver nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce