Toilet-hyggen blev afbrudt


Toilet-hyggen blev afbrudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RUDKØBING: Endelig alene, tænkte formentlig en stor, stærk mand, som onsdag eftermiddag aktiverede toiletlåsen og slog sig ned.

Her sad han nu i sine egne festivaltanker, da en ulækker, klæbrig væske dalede ned i hovedet på ham oppefra.

En grim oplevelse for enhver. Fantasien arbejder jo, og den store, stærke mand følte sig ikke ganske sikker på substansens beskaffenhed.

- Han mente nu nok, der var tale om en blanding af vand, vodka og juice, fortæller Ole Nielsen, politiassistent i Rudkøbing.

Den krænkende adfærd fik manden til at brøle i afsky. Han gjorde sig hastigt færdig med sit forehavende og spænede ud for at afstraffe de ansvarlige.

Her stod kun en 13-årige dreng.

- Han er ikke større end tobak for en skilling, lyder beskrivelsen fra politiet.

Måske befandt den 13-årige sig bare det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Og måske er drengen en lille slyngel, der muntrer sig med at chokere værdigt trængende.

- Men drengen siger selv, at han ikke har gjort noget galt, fortæller politiassistent Ole Nielsen.

Den vurdering deltes ikke i gerningsøjeblikket af den store, stærke mand, som nu slog drengen i nakken. Flere rivemærker i nakken blev også iagttaget, da det lille voldsoffer senere lod sig inspicere af lægen.

Den store, stærke mand er 48 år og fra en by, der hedder Stokkemarke. Han sigtes for vold efter straffelovens paragraf 244.

Drengen stammer fra Munkebo og kom ikke alvorligt til skade, oplyser politiet.

Toilet-hyggen blev afbrudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce