En ung mand fra Svendborg måtte overnatte i detentionen efter at have skubbet og spyttet på en politibetjent.

Det ender som regel ikke med noget godt, hvis man spytter på en politibetjent. Det kan en 21-årig mand fra Svendborg bevidne efter at have tilbragt natten til søndag i detentionen i Odense.

Manden blev anholdt, da politiet sent lørdag aften blev kaldt til Bowl'n'Fun på Nyborgvej i Svendborg, hvor to grupper ifølge politiets oplysninger var kommet i klinch med hinanden.

- Vi fik en melding om et større slagsmål med 15-20 personer involveret, men det viste sig, at der var lidt færre. Det var to grupperinger, og der havde været noget uenighed og noget skubben. Den ene gruppe var blevet sendt ud, men så begyndte balladen, da de ville ind igen, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede.

En 21-årig mand fra Svendborg hidsede sig så meget op over for politiet, at han endte med at skubbe en betjent i brystet og spyttede på betjenten. Desuden brugte han skældsord over for andre betjente og ville i øvrigt ikke oplyse, hvem han var.

Derfor blev han anholdt, oplyser vagtchefen.

Anholdt blev også en 20-årig mand fra Svendborg, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han ifølge vagtchefen var meget opfarende over for politiet.

- Han havde en utidig opførsel, konstater vagtchefen.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent