Det tog kun to minutter for politiet at finde to unge mænd med hash på Frederiksø fredag aften.

Svendborg: Lynjustits kunne godt være et passende ord at sætte på et besøg, som et par ordenshåndhævere fra Fyns Politi aflagde på Frederiksø i Svendborg sent fredag aften.

Klokken 22.42 besluttede betjentene at visitere en 26-årig mand, som har bopæl i Svendborg, og det var ikke spildte kræfter.

- De finder to joints og 3,82 gram hash på manden, og han er derfor sigtet efter lov om euroriserende stoffer til eget forbrug, siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved politiet i Svendborg.

De ulovlige stoffer blev samtidig konfiskeret, og der var mere at komme efter på den lille, menneskeskabte ø i havnen i Svendborg.

- Klokken 22.44, altså to minutter senere, møder de en anden mand, og han viser sig at være i besiddelse af en joint, siger Steen Foged.

Manden, som er 28 år og fra Svendborg, måtte se den ulovlige cigaret konfiskeret, og der venter nu også ham en bøde for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, oplyser kriminalassistenten. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.