To mænd fra Vester Skerninge og Svendborg sidder onsdag formiddag til afhøring hos Fyns Politi, efter de i nat blev standset af en patruljevogn i Svendborg. De mistænkes for tyveri af flere genstande.

Klokken var 3.50 natten til onsdag, da betjentene i en patruljevogn fra Fyns Politi så et sjældent syn: To mænd på en knallert, kørende med en cykel efter sig og medbringende en lanse.

Og som om sammensætning ikke i sig selv var nok til at vække opmærksomhed, valgte føreren af knallerten også at køre over for rødt lys ved Odensevej i Svendborg, hvor politibilen netop kom kørende.

- Vi kørte efter dem, men de ville ikke stoppe, så det blev til en kort eftersættelse, der sluttede, da knallerten påkørte patruljebilen. Den ramte det højre sidespejl, men der skete ingen store skader på hverken knallerten eller bilen, og der skete heller ingen personskade, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Knallert, cykel og lanse

De to mænd, en 22-årig fra Vester Skerninge og en 27-årig fra Svendborg, blev anholdt. Efter knallerten trak de en cykel, som politiet mistænker at være stjålet. Med sig havde de to også en cirka en meter lang lanse og et telt, som også formodes at være stjålet.

Politiet er heller ikke sikker på, om knallerten rettelig tilhører en af de to mænd.

Føreren mistænkes ifølge vagtchefen desuden for at have kørt under påvirkning af alkohol eller andre euforiserende stoffer.

Oplysninger om de fundne genstande kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

  • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

    Af:

    Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent