To indbrud på samme vej: Politiet efterlyser rød Mercedes

En rød Mercedes Vaneo noget lignende denne blev set kort før to indbrud på Rødeledsvej i Svendborg natten til søndag. Arkivfoto:Carl-Erik Hesseldal

To indbrud på samme vej: Politiet efterlyser rød Mercedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg: Natten til søndag modtog Fyns Politi en melding fra flere bekymrede beboere på Rødeledsvej i Svendborg, og bekymringen viste sig at være begrundet.

Det oplyser Anders Lundegaard, politikommissær ved politiet i Svendborg.

Den første beboer ringede, fordi vedkommende havde observeret en rød Mercedes Vaneo luske mistænkeligt rundt i området i mere end en time. Det var nok til, at politiet valgte at sende en patrulje ud til stedet, men inden den nåede frem, ringede endnu en bekymret beboer og fortalte, at vedkommende kunne se, at der havde været indbrud i et af husene på vejen. Anmelderen fandt hurtigt ud af, at beboeren i det opbrudte hus var ude at rejse, mens politiet blev klar over, at nogen havde været inde gennem et badeværelsesvindue og rode hele huset igennem.

Det lykkedes politiet at få fat på ejeren til huset, der valgte at afbryde sin ferie og komme hjem, men der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Mens politiet arbejdede ved det opbrudte hus, kom der endnu en anmeldelse om et indbrud på samme vej, fire huse væk derfra. Også her er ejeren af huset på ferie, men vedkommende fik på sit ophold i udlandet en besked om, at der var gået en alarm i huset, og ganske rigtigt var bryggersvinduet brudt op og huset gennemrodet, da politiet kom derhen.

Politiet har en stærk formodning om, at det er de samme, der står bag de to indbrud, og at den røde Mercedes er involveret.  

- Der er set to-tre personer og en rød Mercedes Vaneo, så hvis nogen har oplysninger i den retning, vil vi være meget interesseret i at høre om det, siger Anders Lundegaard.

To indbrud på samme vej: Politiet efterlyser rød Mercedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce