Stenstrup: Ikke bare en, men to lejligheder i en ejendom på Hostrupvej i Stenstrup har haft besøg af en eller flere tyve.

Ifølge politikommissær Jens Friis Christensen fra Fyns Politi er begge indbrud begået lørdag aften, og mens beboeren i den ene lejlighed trods alt kan glæde sig over, at intet er forsvundet, så er der stjålet en lille computer - en såkaldt tablet - af mærket Samsung samt en pengekasse indeholdende 200 kroner i kontanter fra den anden. I begge tilfælde er tyven eller tyvene kommet ind ved at brække et vindue op, oplyser politikommissæren. (finn)

Oplysningerne er fra politiets døgnrapport. Der kan derfor godt være sket indbrud, der ikke optræder på kortet. Kort: Daniel Kofoed.
  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.

Mere om emnet

Se alle
Svendborg Kajakklub bygger: Ny bro og bedre plads til kajakroerne

Svendborg Kajakklub bygger: Ny bro og bedre plads til kajakroerne