Svendborg: En patrulje fra Fyns Politi fik brugt ikke bare én, men to sider i bødeblokken torsdag kort før midnat.

Klokken 23.55 besluttede de at se nærmere på føreren af en bil på Marslevvej i Svendborg, og da han viste sig at være 17 år og uden ret til at føre bil, var indskydelsen ikke helt skæv.

Så nu venter den 17-årige dreng fra Svendborg en bøde, og også en 18-årig mand fra Svendborg må til lommerne. Han havde nemlig lånt sit køretøj ud til den kørekortløse 17-årige, og derfor fik også han et girokort med hjem.

Det oplyser Hans Erik Brendholm, der er politiassistent ved ordensmagten i Svendborg. (finn)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis og skriver om stort og småt på tværs af stofområderne. Er oprindeligt butiksuddannet, men skiftede spor og startede på journalistuddannelsen i Odense i 1999. Efter en praktikperiode på Fyens Stiftstidende blev jeg ansat på det daværende Holbæk Amts Venstreblad i 2003, og efter godt fire år i det sjællandske rykkede jeg tilbage til Fyens Stiftstidende - nærmere bestemt Assensredaktionen - i 2007. Har siden 2010 været ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg, hvor jeg også bor. Og så er jeg vokset op i Tommerup på Højfyn. I øvrigt er jeg ikke ret god til golf. Men jeg spiller det alligevel ved enhver given lejlighed.