Tinghuset klar til sit nye liv

Kontorfællesskabet "Work2gether" fylder liv i det gamle domhus. Arkivfoto

Tinghuset klar til sit nye liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tinghuset skal være kontorfællesskab for freelancere og små og mellemstore virksomheder og samtidig netværk for egnens kultur- og erhvervsliv. Nu inviterer "Work2gether" til rundvisning og paneldebat.

Svendborg: Det gamle tinghus, som nogle også vil huske som den gamle politistation, er ved at være klar til sit nye liv som kontorfællesskab, men præcis for hvem er endnu uvist.

Så torsdag 15. november bliver ballet åbnet med arrangementet "Fællesværk", som handler om at få debatteret kultur- og erhvervslivets vilkår for vækst i Svendborg og på Sydfyn generelt.

Kontorfællesskabet, der er døbt "Work2gether", vil ud over at være adresse for freelancere og små og mellemstore virksomheder fra forskellige brancher gerne fungere som rygrad og netværk for byens virksomheder og kulturliv.

Så alle, der på en eller anden måde har lyst til at indgå i et netværk med de overskrifter, er inviteret til at være med til "Fællesværk" fra klokken 17 til 20.30.

Først på programmet står en kort rundvisning i huset, lidt at spise og netværk mellem deltagerne. Herefter er der paneldebat og debat i grupper, hvorefter hver gruppe fremlægger deres idéer og tanker, inden aftenen slutter.

Det er ganske gratis at være med, bare man tilmelder sig på mette@work2gether.dk. (jurb)

Tinghuset klar til sit nye liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce